top of page
logo na kupcku.png
  • Writer's pictureSaša Č Mrak

V Nedeljskem o naši vlogi v rekordnem turističnem letu za Slovenijo

Nedavno je časnik Nedeljski objavil prispevek o obetih rekordnega leta za slovenski turizem. Poleg vodilnih imen slovenskega turizma so za mnenje povprašali tudi nas.

Kot smo za časnik povedali, opažamo porast predvsem pri gostih, ki iščejo pobeg k naravi in pristnim doživetjem. V primerjavi z lansko sezono nas je letošnja presenetila in imeli smo še več dela, kot smo načrtovali - nismo si mislili, da bomo dosegli polno zasedenost vse do pozne jeseni.


Glavna sta oddih in oseben pristop

Veseli smo, da vse več gostov prihaja z namenom, da se odklopijo od vsakdanje natrpanosti delovnika in stalnega prilagajanja potreb drugih. Na našem posestvu se zavedamo, da so mir, tišina in skrb zase za marsikoga prej izjema kot pravilo, zato vztrajamo na našem konceptu naravnega oddiha in prvovrstnih storitev za telo in duha.


V preteklem letu smo bili veseli mnogih pohval glede kakovosti naše ponudbe in domačega odnosa do gostov. A delo na kakovosti je proces in ne cilj, zato stremimo k nenehnemu izpopolnjevanju naše ponudbe, tako za preproste popotnike kot za petičnejše goste.


V želji, da nas ljudje še bolje spoznajo in obiščejo naš kotiček miru in naravne sprostitve, bomo v prihajajočem letu nabor naših storitev še naprej nadgrajevali.


Comments


bottom of page