top of page
logo na kupcku.png
  • Writer's pictureSaša Č Mrak

Složnost narave in našega doma v TV oddaji Ambienti

Na prijeten zgodnjepoletni dan smo naše dvorišče, vrt in vrata našega doma z veseljem odprli ekipi televizijske oddaje Ambienti.


Čeprav jih je k obisku privabila predvsem zunanjost in okolica parcele, smo se sprehodili tudi skozi notranjost naših objektov.


Od zunanjosti...

Ob pogledu na posestvo ljudi največkrat privlači estetska in energetska usklajenost narave in naše hiše. Tudi novinarska ekipa Ambientov jo je opisala kot "z lokalnim pridihom lično zasnovana bivanjska struktura".


Poleg bivališča kokošk na našem vrtu sta televizijce prijetno presenetila tudi razkošen skalnjak in bogat zeliščni vrt, ki nam daje domač in svež pridelek aromatičnih zelišč.


... v notranjost

Snemalce in novinarje smo popeljati tudi skozi hišni interier, ekološko novogradnjo s poudarkom na naravnih materialih ter skrbno izbranem pohištvu in notranji opremi.


Navdušil jih je tudi domači wellness, aromatičen vonj zelišč v naši savni ter oprema, ki gostom pričara edinstveno sprostitev telesa in duha.


Na kupčku na televizijskih zaslonih

Veseli smo, da sta naša zgodba in arhitektura vzbudila zanimanje tudi televizijskega medija. Oddaji Ambienti in novinarski ekipi se zahvaljujemo za prijazen obisk, vas pa vabimo k branju celotnega prispevka in ogledu spodnjega posnetka.



bottom of page