top of page
logo na kupcku.png
  • Writer's pictureSaša Č Mrak

Naše posestvo skozi oči portala Siol.net

Pretekli teden sta nas obiskali novinarka Metka Prezelj in fotografinja Ana Kovač, ki sta skozi pogovor oblikovali prispevek za znan slovenski medijski portal Siol.net. Interaktivno reportažo sestavlja kombinacija slik, besedila in posnetkov intervjuja, kar vam bo naše delo še bolj približalo.


Od gradnje do naše ponudbe

Pogovor se je začel na začetku - pri gradnji naše hiše, oblikovanju okolice in posestva. Pojasnila sem, kako smo ruševine prelevili v novogradnjo in kako smo dodelali idejo za turistično kmetijo.V kontekstu sedanjosti ni šlo mimo naše uresničitve naših zamisli in aktualnih storitev. Poudarek je seveda na butični turistični ponudbi in različnih načinih razvajanja gostov. Ker je vsak drugačen, a vsem je skupna želja po skrbi zase, se jim poskusimo čim bolj prilagoditi in ustreči njihovim željam. Veliko truda vlagamo v naš odnos do gostov in v to, da se lahko pri nas čim bolj sprostijo in naužijejo pristne narave.Oseben pristop in ročne spretnosti

Z novinarko sva se dotaknili tudi naših prednosti v primerjavi z drugimi ponudniki tovrstnih storitev in o pomembnosti izstopanja iz povprečja. Naši gosti namreč želijo, da se jim posvetimo na njim prilagojem način ter da jim hkrati dopuščamo popolno zasebnost.Opazila je tudi, da je veliko stvari in opreme v stanovanju in apartmaju ročno narejenih, saj za udobje gostov veliko postorim sama. Po dolgem pogovoru je novinarki že jasno, da nam veliko prostogea časa ne preostane, saj izvajam tudi izobraževanja o podjetništvu v butičnem turizmu.


Kljub vsakodnevni pestrosti pa vztrajamo naprej z dobro voljo, kar je novinarka Metka Prezelj lepo ujela v čudovitem in obsežnem članku na portalu Siol.net. Vabljeni k branju!

Comentários


bottom of page