top of page
logo na kupcku.png
  • Writer's pictureSaša Č Mrak

Na kupčku tudi v knjižni izdaji Lonely Planet 2019

Naš odnos s publikacijo Lonely Planet se je spletel pred dvema letoma, ko se je pri nas Na kupčku ustavil njihov avstralski novinar in ponesel našo domačijo v digitalni svet z globalnim dosegom v angleški besedi.


Od digitalne objave do tiskane izdaje

Obisk avstralskega novinarja leta 2017 je očitno pustil nanj dober vtis, saj se je naše posestvo kmalu zatem pojavilo v spletni ediciji tega uglednega turističnega vodnika.


Po dveh letih pa smo dobili mesto tudi v 9. knjižni izdaji vodnika Lonely Planet Slovenia. Najdete nas na straneh 125 in 126, v poglavju Lake Bled and the Julian Alps, Idrija.Lonely Planet, vodilna popotniška publikacija

Ustanovitev vodilne znamke potovalnih vodnikov Lonely Planet sega v leto 1972. Pred skoraj desetletjem je dosegla pomemben mejnik z natisnjenim milijontim izvodom, njihovi spletni družbeni kanali pa so v letu 2016 dosegli kar 10 milijonov članov. Med popotniki je Lonely Planet izredno prepoznavno ime in z izdajami v mnogih svetovnih jezikih dosegajo globalno občinstvo.


Če želite poleg našega posestva odkriti še druge lepote Slovenije ali vaše prijatelje iz tujine napotiti po najlepših kotičkih naše dežele, lahko vodnik naročite prek spleta ali kupite neposredno pri najbližjem prodajalcu.


Izkusite našo ponudbo iz prve roke

Obiščite nas in odkrijte, kaj je prepričalo vplivni Lonely Planet, da nas je dodal na svoj seznam najboljših ponudnikov turističnih storitev in predstavil svetovni javnosti.


Vaš oddih v naših domačih apartmajih lahko rezervirate na portalu Booking.com ali nam pišete na naš e-mail naslov info@nakupcku.com.

Comments


bottom of page